Curs de formare profesionala in psihologie sportiva, la Casa Olimpica

Smart Psi – Asociatia pentru Dezvoltarea Psihologiei, in parteneriat cu Comitetul Olimpic si Sportiv Roman, va organiza maine, 22 februarie, ora 10.00, la Sala Amfiteatru din incinta Casei Olimpice, din Bucuresti, deschiderea celei de a doua grupe a Cursului de formare profesionala in psihologie sportive.

Vor fi prezenti Andreea Rusu si Iuliana Suhaianu, din partea Asociatiei Smart Psi, Alina Gherghisan, psiholog in cadrul COSR, din partea Comitetului Olimpic si Sportiv Roman, rectorul UNEFS Florin Pelin, profesor universitar Radu Predoiu, Georgeta Mitrache si Stefan Tudos, din partea Universitatii Nationale de Educatie Fizica si Sport (UNEFS), Vasile Tiroiu si Ionica Iordan, reprezentantii AS Club Politehnica, respectiv Clubul Sportiv Scolar nr. 6 din Bucuresti.

Cursul isi propune sa aduca laolalta membrii echipei multidisciplinare implicate in performanta sportivilor, sportiv-antrenor-psiholog. Obiectivele sunt de a imbunatati serviciile psihologice pe domenii stricte de activitate, prin supraspecializarea psihologilor in cadrul cursurilor de formare continua si orelor de practica desfasurate in cadrul cluburilor sportive, unde psihologii au ocazia sa intre in contact direct cu activitatea sportivilor, cu antrenorii, parintii si chiar medicii.

Sursa: http://www.cosr.ro

Scroll to Top