Workshop: “Intervenție psihologică la nivel organizațional în scopul dezvoltării personale și a dobândirii de abilități suplimentare de către angajați”

Workshop-ul se organizeaza lunar, in diverse localitati, cu conditia formarii unei grupe de 15 participanti. Persoanele interesate sunt rugate sa trimita mail pe adresa: contact@smartpsi.ro

Coordonator: Psih. Pantilimon-Alexandru GAIANU

Specializarea: Psihologia muncii si organizationala

Creditare: Workshop-ul este acreditat de Colegiul Psihologilor din Romania. Participantilor li se ofera diploma de participare cu 5 credite

Descriere workshop: Participanții vor afla care sunt provocările specialiștilor în astfel de intervenții, vor învăța metode și tehnici de evaluare a nevoilor organizaționale și a celor individuale, vor cunoaște accepțiuni ale specialiștilor în domeniu dezvoltării personalului și vor aborda practic un model de intervenție. Modelul se numește IEAG și poate sta la baza învățării și dezvoltării majorității abilităților.

Pret: 200 lei

1 Comentariu in "Workshop: “Intervenție psihologică la nivel organizațional în scopul dezvoltării personale și a dobândirii de abilități suplimentare de către angajați”"

  1. Buna ziua!Online se desfasoara cursurile?

Lasa un comentariu

Adresa de Email NU va fi publicata


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.